Curves Complete PuurGezond & 2 maanden sporten bij Curves

Foto: ©Curves

Afvallen lastig? Pak het deze keer anders aan en ga meer eten in combinatie met krachttrainingen. “Ik zou graag, meer ontspanning voelen, een gezonder gewicht behalen (en behouden!), meer energie ervaren, beter slapen, een gezonder eetpatroon aanleren.” Herken je jezelf maar al te goed in dit rijtje en wil je aan de slag om evenwichtiger in het leven te staan? Ben jij de afgelopen tijd aangekomen? Je bent niet de enige… Wil je echt blijvend afvallen? Dan is alleen sporten niet voldoende. Het is ook belangrijk je eetgewoonten aan te passen.

Lekker eten en bewegen

Laten we eerlijk zijn: strenge diëten, bizarre eetregels en strakke schema’s werken vaak maar voor even als het om je gewicht gaat. De oplossing is een leefstijl vinden die voor altijd bij je past en waarin ruimte is voor volwaardig maar vooral ook lekker eten. En waarbij je op een effectieve manier beweegt. Gezond eten en lekker bewegen vormen samen een gouden duo voor de gezondheid. Dat biedt de combinatie van Curves met PuurGezond, het programma “Curves Complete met PuurGezond” .

Voor nieuwe leden hebben we deze super Actie:

Curves Complete & 2 maanden gratis sporten bij Curves Apeldoorn Noord! In 8 weken werk je stap voor stap aan je gezondheid, val je af én kom je lekkerder in je vel. In combinatie met de Curves 30 minuten work-out zul je de effecten snel merken; een sterker, slanker en gezonder lichaam! Curves is een 30 minuten fitnessprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves begrijpen we als geen ander welke uitdagingen vrouwen tegenkomen en hoe moeilijk het kan zijn om genoeg tijd te besteden aan hun gezondheid. Wij helpen van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve leefstijl.

Verschillende behoeftes

Curves speelt in op de verschillende behoeftes van vrouwen die zich niet zeker voelen in een reguliere sportschool, die sporten niet leuk vinden en/of er zo min mogelijk tijd mee bezig willen zijn. Door de 30 minuten workout, de enthousiaste coaches en variatie in workouts heeft Curves over de gele wereld al miljoenen vrouwen van alle soorten en maten geholpen en daardoor wordt de drempel verlaagd om doelstellingen te realiseren. Curves is een concept dat werkt! Er zijn 8 bijeenkomsten, waarbij je ervaringen kan delen en werk je stap voor stap naar een gezond gewicht.

Meedoen?

Het programma ‘Curves Complete met PuurGezond”
•    2 maanden onbeperkt sporten bij Curves
•    8 motiverende bijeenkomsten
•    Professionele coaching
•    Lekkere recepten
•    Boek “Slank in 8 stappen”

We starten op donderdag 31 maart om 19.00 uur. De investering in jezelf is € 179,-

Locatie: Curves Apeldoorn Noord, Koninginnelaan 68b in Apeldoorn

Doe nu mee met Curves Complete PuurGezond en krijg 2 maanden gratis sporten bij Curves Apeldoorn!*

*deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden

Schrijf je snel in, want we starten 31 maart.

Aanmeldingslink: www.kijleefstijlcoaching.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen