Koningsspelen Apeldoorn

Foto: ©Koningsspelen.nl

Voor maar liefst 43 basisscholen en ruim 9.000 kinderen gaan dit jaar de Koningsspelen weer van start. Sportservice Apeldoorn organiseert dan een sportief Oranjefeest voor de jeugd.

Koningsspelen Apeldoorn

Het is de gemeente Apeldoorn opgevallen dat veel kinderen vanwege armoede niet mee kunnen doen aan sport. Tijdens de Koningsspelen is die gelegenheid er wel en meteen een reden om dit onderwerp op de kaart te zetten. Daarom zal burgemeester Ton Heerts en kinderburgemeester Lian aanwezig zijn om de spelen te openen. Voor de kinderen zijn er door Sportservice Apeldoorn vele diverse activiteiten georganiseerd. Dit openingsspektakel vindt op 22 april om 08:30u. plaats bij PCBO Het Kompas, ODS de Reiziger en Sebastiaan. Voor meer informatie kijk je even op de website: www.koningsspelen.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen