Gratis lichtshow bij Paleis Het Loo 

Foto: ©FB Jeroen Joon

Ter ere van de opening is van 19 t/m 22 april elke avond een spectaculaire lichtshow te zien in de tuinen van Paleis Het Loo. Ook is er in de tuinen bij de colonnades het lichtkunstwerk North-East-South-West van Miriam Prantl te bewonderen.

Gratis voor Apeldoorners

Speciaal voor inwoners van Apeldoorn is de lichtshow in de tuinen gratis te bezoeken! De lichtshows starten om 21.00 en 21.30 uur en duren ongeveer 15 minuten. De entree is via het entreegebouw van Paleis Het Loo en parkeren is gratis. Wees zeker 20 minuten voor aanvang aanwezig om van het stallenplein naar de tuinen te wandelen. Voor een kop koffie (met wat lekkers) of voor een drankje (en snackje) is de Prins Hendrik Garage op het stallenplein vanaf 20.00 uur geopend. Reserveer jouw tickets (max. 6 per boeking), zodat je er bij kan zijn, want vol is vol!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen