KOM! Kleurrijk ontmoeten in De Maten

Foto: ©FB Capo

Zaterdag 23 april van 10-16.00 uur organiseert Stichting Huis van Ontmoeting samen met vele anderen een dag van ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen. Ontmoeten rond een breed scala aan activiteiten: muziek, dans, lekkere hapjes, kinderactiviteiten en gedichten en verhalen. Kom en beleef het mee!

Muziek en dans

In de grote zaal en in een van de kleinere zalen van De Drie Ranken treden afwisselend een aantal muziek en dans groepen met hun roots in de Molukken, Indonesië en China op, naast het Zeemanskoor uit Ugchelen en de Djembe groep van Mudanthe.

Lekkere hapjes

In de huiskamer vind je de hele dag een aanbod van lekkere hapjes uit alle windstreken: onder andere Antiliaans, Nederlands, Chinees, Afghaans, Turks en Libanees, tegen een kleine vergoeding. Om je vingers bij af te likken!

In gesprek

In de grote zaal vind je een aantal standjes van diverse maatschappelijke groepen: onder andere Amnesty, DeA/Energieke Maten, Stichting Samenspraak, de Wereldwinkel, het Senioren platform Apeldoorn en Stimenz. Twee keer wordt in een van de andere zalen een ronde tafel gesprek georganiseerd rond het thema ‘ouder worden in Apeldoorn, overeenkomsten tussen culturen?’. Wethouder Willems zal bij een van deze gesprekken aanschuiven. Daarnaast in een van de kleine zalen gedichten en verhalen uit andere culturen om naar te luisteren en over door te praten. In de hal kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, maar daar vind u ook een aantal kraampjes met handvaardigheid en een schilder demonstratie door atelier Art Fra met medewerking van Gustave Nouel.

Voor de kinderen

Binnen voor de kinderen: schilder elkaar!

Kom!

Maak met ons een korte wereldreis en ontmoet de diverse culturen in Apeldoorn. Namens alle vrijwilligers uit de diverse culturen die aan deze dag meewerken: wees van harte welkom op zaterdag 23 april in De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, De Maten, Apeldoorn, van 10-16.00 uur.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen