Neuroloog dr. R.B. van Leeuwen krijgt Koninklijke onderscheiding

Foto: ©Maximaal Sales

De heer dr. R.B. (Roeland) van Leeuwen (65 jaar) heeft donderdag 14 april 2022 een Koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Ton Heerts reikte hem de versierselen uit, die horen bij zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens een symposium ter gelegenheid van zijn afscheid als neuroloog bij Gelre Ziekenhuis Apeldoorn.

Duizeligheidscentrum

De heer Van Leeuwen is een van de oprichters van het Apeldoorns Duizeligheidscentrum. Daar kunnen mensen met klachten over duizeligheid in één afspraak met een KNO-arts en een neuroloog praten, wat eindeloze herhaalbezoeken aan het ziekenhuis voorkomt. De heer Van Leeuwen heeft zich op diverse manieren ingezet om zijn kennis over duizeligheid te delen. Hij verzorgde cursussen en nascholing, was spreker bij landelijke symposia en patiëntenbijeenkomsten en schreef meer dan 50 wetenschappelijk artikelen over de duizeligheid en de impact van duizeligheidsklachten op de kwaliteit van leven van patiënten. Daarmee heeft de heer Van Leeuwen een bijzondere en unieke bijdrage geleverd aan de patiëntenzorg in Nederland.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen