Kom zitten: Fitform collectie bij Zorgsaam uitgebreid met de Wellness fauteuils  

Foto: ©Kruisvereniging Zorgsaam

Kruisvereniging Zorgsaam heeft de Fitform Wellness collectie toegevoegd aan haar collectie.

Uitproberen

Ze zijn te zien en u kunt ze uitproberen in onze winkel in Apeldoorn op 25 en 26 april. De Fitform fauteuils zijn zeer in trek en de Wellness collectie brengt nog meer keuzemogelijkheden in zitcomfort van topkwaliteit. Alle Fitform stoelen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen. Ze worden geleverd met 10 jaar Garantie Waarborg. Kies voor jarenlang onbezorgd en verantwoord zitcomfort!

FitMotion: bewegend zitten

Dat langdurig stil zitten niet goed is voor de gezondheid, tonen steeds meer studies aan. Een stoel van Fitform kan dit oplossen. Wilt u weten hoe zitten en bewegen mogelijk is? Bekijk het beweegsysteem fitMotion. Of vraag onze medewerkers naar deze of andere extra mogelijkheden die een stoel van Fitform u kan bieden.

‘Maak’ een eigen stoel voor uw ideale zithouding

Kies uw bekleding, uw kleur, wenst u wel of geen draaiplateau, een stoel met of zonder verwarming, wellicht uitgevoerd met accu dus zonder snoer in uw kamer? Met een Fitform fauteuil heeft u veel mogelijkheden. Alle stoelen worden op uw maat en wensen gemaakt.

De meetstoel van Fitform, in de winkel van Zorgsaam, wordt door de medewerkers van Zorgsaam perfect op maat voor u ingesteld. U ervaart hierdoor direct de voor u ideale zithouding. Onze medewerkers informeren u graag. De koffie staat klaar op 25 en 26 april en parkeren kan achter de winkel van Zorgsaam aan de Regentesselaan 2 in Apeldoorn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen