Apeldoornse kerken organiseren Feest van Licht op 20 mei

Foto: ©Henri Doornbos

Op vrijdagavond 20 mei organiseren de Apeldoornse kerken De Koningshof, de Tabernakelkerk en De Voorhof in Apeldoorn een Feest van Licht. Dat doen zij in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl.

‘Light has a name’

“Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Hagar Prins namens de organisatie. “Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer ‘Jezus Overwinnaar’”. De avond vindt plaats in de Tabernakelkerk en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Opbrengst voor het goede doel

De betrokken kerken en organisaties willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/apeldoorn in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen