Gezellige en drukke Prinsennacht in de binnenstad van Apeldoorn

Foto: ©Luciano de Graaf Fotografie

Overal in het land kon eindelijk weer gefeest worden op de avond voor Koningsdag.

Gezellige en drukke Prinsennacht

Zo ook in Apeldoorn op het Caterplein en in de Kapelstraat. Het was een gezellige dinsdagavond met (soms te) volle pleinen. Apeldoorn was flink oranje en rood-wit-blauw gekleurd en er hing een vrolijke stemming.

Afsluiting

Op het Caterplein stonden vroeg in de avond meer dan 1500 mensen. De leeftijd varieerde van ongeveer 16 tot 60 jaar. De feestgangers kwamen onder meer af op de DJ’s die vanaf 3 locaties muziek draaiden. De politie adviseerde om, gezien de drukte, niet meer naar het plein te komen. Later op de avond werd ook de ME ingezet. De Kapelstraat stroomde vroeg vol met veel gezelligheid. Mensen stonden buiten met een drankje in de hand tussen de oranje slingers en feestelijke vlaggen. De vrolijke stemming was ook hier goed aanwezig. Dat komt natuurlijk omdat het twee jaar geleden is geweest dat er voor het laatst Koningsdag werd gevierd. Vanwege de drukte is de straat afgesloten, waardoor extra publiek er niet meer bij kan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen