Stem op jouw favoriete architectuurproject voor de Publieksprijs 2022!

Foto: ©Architectuurcentrum Bouwhuis

Vanaf 2 mei tot en met 30 mei kan iedereen gaan stemmen op een favoriet architectuurproject van de longlist voor de Publieksprijs 2022 in de gemeente Apeldoorn.

Architectuurproject

Nieuw is dat dit jaar niet alleen architecten, bouwers en opdrachtgevers projecten kunnen aandragen, maar ook inwoners van Apeldoorn. Ook is er dit jaar een bredere aanpak met de introductie van vier categorieën:

  • Woningen
  • Andere gebouwen, zoals kantoren, schoolgebouwen, sportaccommodaties, culturele instellingen en winkels
  • Openbare ruimte, zoals landschapsinrichting of de inrichting van pleinen en straten.
  • Door particulieren zelfgebouwde omgeving, zoals alle ruimtelijke aanpassingen aan en rond een woning. Dat kan een erfafscheiding zijn, of een uitbouw of aanbouw, een dakkapel of een bijzondere constructie met zonnepanelen op een dak.

Voor elke categorie kan per persoon één stem worden uitgebracht. Om dit te waarborgen wordt een email gestuurd ter bevestiging van uw stem. Pas zodra deze is bevestigd wordt uw stem meegeteld. Ga naar www.architectuurcentrumbouwhuis.nl  en stem!

Wie deel wil uitmaken van de publieksjury kan zich opgeven bij Architectuurcentrum Bouwhuis, email: [email protected]. Uit de aanmeldingen kiest Bouwhuis 50 belangstellenden.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 18 juni vindt tijdens de Dag van de Architectuur vanaf 17.00 uur in het ACECgebouw de feestelijke bekendmaking plaats van zowel de Publieksprijzen als de Architectuurprijzen 2022. Kaartverkoop voor het programma van de Dag van de Architectuur is nu gestart. Opgave is verplicht via email: [email protected].

De ontwikkelingen rond de Apeldoornse Architectuurprijs 2022 kunt u volgen via Architectuurcentrum Bouwhuis.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen