Oud en nieuw stadsgroen

Foto: ©Google Street View

Op vrijdagochtend 15 juli staat oud en nieuw Apeldoorns stadsgroen centraal tijdens een wandeling van ruim anderhalf uur die om 10 uur begint.

Oud en nieuw stadsgroen

Stadsgroen krijgt een steeds belangrijker functie om de warmte te temperen, om een ecologische bijdrage te leveren en het bevordert de gezondheid van de inwoners. Op onverwachte plekken is steeds mee groen te vinden. We gaan kijken naar de maatregelen die er al genomen zijn om het stenen stedelijke centrum te vergroenen zoals bijvoorbeeld in het Grift- en het Markthof.

Opgave via  [email protected] o.v.v. Stadsgroen.  Na de opgave geven wij omstreeks 1 juli het startpunt van de wandeling door.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen