Regio Apeldoorn voor staking vandaag aan de beurt

Foto: www.rrreis.nl

Vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

Regio Apeldoorn aan de beurt

Vanaf dinsdag 31 mei wordt er twaalf dagen lang bijna elke dag op meerdere plekken gestaakt. Op dinsdag 7 juni wordt er door een deel van de buschauffeurs (leden van de vakbond FNV) van RRReis gestaakt. Het betreft de vestigingen Apeldoorn, Ede en Wageningen. De staking heeft mogelijk invloed voor reizigers, omdat er ritten vervallen.

Een dag

Het gaat om stakingen van 24 uur (één dag) die zich verplaatsen naar andere delen van het land. Op dinsdag 7 juni wordt er door een deel van de buschauffeurs in de regio IJssel-Vecht gestaakt. Het gaat om chauffeurs van de vestigingen Apeldoorn, Ede en Wageningen. Tegelijkertijd wordt er ook gestaakt door FNV-leden van Syntus Utrecht op de vestiging Ede.

Check kort voor vertrek de reisplanner

Dinsdag 7 juni rijden er minder bussen. RRReis weet pas kort van tevoren welke ritten er vervallen, maar doet zijn uiterste best om alle ritten die vervallen uit de reisplanners te halen. Aan reizigers wordt geadviseerd om de reisplanner kort voor vertrek te checken om te zien of de bus rijdt of ander vervoer te zoeken.

Kort samengevat

  • De staking in Apeldoorn, Ede en Wageningen vindt alleen plaats op dinsdag 7 juni.
  • Er kunnen in de hele regio IJssel-Vecht ritten vervallen.
  • FNV-leden vanSyntus Utrecht in de provincie Utrecht staken ook. Het gaat om de vestiging Ede.
  • De staking geldt niet bij de buurtbussen van RRReis en
  • Kijk kort voor vertrek in de reisplanner om te zien of de bus rijdt.

Meer informatie over de staking vind je op: RRReis.nl/staking.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen