Kuipers laat RIVM en GGD’en vaccinatiecampagne voorbereiden

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) heeft het RIVM en de GGD’en gevraagd zich voor te bereiden op een nieuwe vaccinatiecampagne.

Voorbereiding

De kans is groot dat deze na de zomer start, in de eerste plaats voor “de meest kwetsbaren”. Daarmee kunnen onder andere GGD’en starten met het werven en opleiden van personeel voor de uitvoering van de nieuwe campagne. Volgens Kuipers is er nu nog geen reden voor een extra vaccinatieronde, maar is die in de loop van het jaar wel “waarschijnlijk”. Het bericht Kuipers laat RIVM en GGD’en vaccinatiecampagne voorbereiden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen