Nieuwe voorgangers Leger des Heils korps Apeldoorn

Foto: ©Leger Des Heils

Op zondag 10 juli heeft het korps de nieuwe voorgangers welkom geheten.

Nieuwe voorgangers majoors Rozema en Hanouwer

De majoors Janneke Rozema en Frieda Hanouwer zullen de leiding van deze afdeling op zich nemen. Na vele jaren diverse afdelingen in Nederland te hebben geleid, waren zij de afgelopen twaalf jaar verantwoordelijk voor het Leger des Heilswerk in Tsjechië. Nu nemen zij de leiding over van lt-kolonel Voorham.

Afscheid

Op 19 juni nam de afdeling van het Leger des Heils aan het Hofveld afscheid van haar voorganger, lt-kolonel Ine Voorham. Zes jaar had zij de leiding van deze afdeling, en in die tijd ontwikkelde zich verschillende nieuwe activiteiten. Het was een hartelijke en dankbare afscheidsdienst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen