Informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk bij de Kap

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Er zijn veel manieren waarop je je als vrijwilliger kunt inzetten voor een ander. Stichting de Kap ondersteunt kwetsbare mensen in de thuissituatie.

Vrijwilliger bij De Kap

De Kap is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Activiteiten die vrijwilligers doen kunnen erg verschillen. Sommigen klussen bij iemand in de tuin of gaan rolstoelwandelen. Anderen doen boodschappen, brengen een bezoek aan iemand die eenzaam is of worden fietsmaatje. Maar er zijn bijvoorbeeld ook vrijwilligers die helpen bij de thuisadministratie of het ondersteunen van mantelzorgers. Er is altijd wel een vrijwilligersklus die bij jou past! Een ervaren medewerker van de Kap geeft tekst en uitleg over de vele mogelijkheden.

Meer info

Donderdag 15 september organiseert de Kap een informatiebijeenkomst voor iedereen die belangstelling heeft voor dit soort vrijwilligerswerk. De bijeenkomst start om 10:00 uur en vindt plaats in het gebouw van de Kap aan de Regentesselaan 2-B in Apeldoorn.

De informatiebijeenkomst duurt ongeveer een uur. Je kunt je telefonisch aanmelden via 055 529 55 20, of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Meer informatie over de Kap is te vinden op www.dekap.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen