De Veluwse Buitenvoorstellingen gaan weer van start!

Foto:

REGIO – Afgelopen zomer organiseerden een groot aantal ondernemers op de Veluwe een openluchtvoorstelling. Zij boden het publiek een goed gevuld programma, uiteenlopend van theater bij een oude kazerne of een orkest in het bos tot een film vertoning naast een kasteel.

Goed nieuws, want de populaire Veluwse Buitenvoorstellingen gaan namelijk ook door als herfst-winter programma. Geïnteresseerde organisatoren kunnen zich nu aanmelden voor de start in december. Vanuit het programma ‘Veluwse Buitenvoorstellingen’ is ook voor deze editie financiële support én promotionele ondersteuning beschikbaar. Enthousiast? Meld je dan nu aan.

Locaties gezocht

Het programma ‘Veluwse Buitenvoorstellingen’ zoekt initiatiefnemers die een voorstelling willen organiseren. Dat kunnen ondernemers zijn die zelf beschikken over een buitenlocatie, bij bijvoorbeeld een vakantiepark, restaurant of hotel. Of een culturele instelling of lokale (city)marketing organisatie, met een typische Veluwse buitenlocatie. Inwoners van de Veluwe, maar ook bezoekers, ervaren op deze manier de Veluwe op unieke wijze. Initiatiefnemers kunnen daarnaast aanspraak maken op een cofinanciering die maximaal 30 procent van de totale kosten dekt.

De thema’s

Organisatoren kunnen zelf bepalen welk type voorstellingen ze willen neerzetten. Het is wel belangrijk dat de organisator van een buitenvoorstelling werkt met het overkoepelende thema ‘Koninklijke Veluwe’ of met de thematiek uit de regio. Zo maken de Veluwse ondernemers met elkaar een samenhangend programma.

Promotie

VisitVeluwe ondersteunt ondernemers met een marketingtoolkit, zoals beelden, teksten, flyer- en postersjablonen en een social-mediacampagne, en trekt publiek aan.

Aanmelden of meer informatie

Geïnteresseerde ondernemers kunnen voor 15 november contact opnemen met Marco Bod van Buro Vrijetijdswerk: [email protected]. Het programma is vanaf 1 december definitief.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen