Movember: over mentale gezondheidsproblemen, prostaat en -teelbalkanker

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Vandaag begint Movember, een maand die in het teken staat om aandacht te vragen voor aandacht voor prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man. Het is de bedoeling om een maand lang de snor te laten staan.

Movember

Movember, een samenvoeging van ‘mo’ van moustache en november, is vooral bedoeld om extra aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. De gezondheidscrisis waarin zij verkeren vraagt namelijk om grote denkers en grote oplossingen. Maar er is een kleine, harige stap die jij kunt zetten als bijdrage. Een oplossing die je kunt groeien. En die zit pal onder je neus. Dat geldt zo voor de mannen in ieder geval.

Bestrijding ‘mannenkanker’

Movember houdt zich bezig met de bestrijding van prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man. Mannen laten hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Daarbij kunnen ze ook gesponsord worden voor elke dag dat die snor wat verder groeit. Draag je steentje bij aan de gezondheid van jonge mannen.

Laat jij ook je snor staan?

Meer Mo’s, meer impact! Vraag de mensen om je heen om net als jij de snor te laten staan. Je staat er dan niet alleen voor met je Mo en je zamelt bovendien meer geld in. Zo wint iedereen. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen nood. Check meer informatie op de website van Movember. En dames, jullie kunnen ook je steentje bijdragen. Steun de mannen in het laten groeien van hun snor en doe een donatie op de website van Movember!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen