Goedemorgen! Het is blauwe maandag

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Door Sam Fish De maandag is de meest gehate dag van de week. En die van vandaag is alleen nog maar erger. Het is namelijk Blue Monday.

Blue Monday

De feestdagen voorbij, het is maandag, januari heeft over het algemeen niet echt goed weer. Dat zijn de perfecte ingrediënten om van een maandag een Blue Monday te maken. Kortom: het is de meest depressieve dag van het jaar.

Blauwe maandag

Blue Monday is elk jaar op de derde maandag van het jaar. De ‘frisse start’ van het nieuwe jaar ligt achter ons, samen met de feestdagen. We zitten weer in onze oude routines. Tel daar dit jaar, net als vorig jaar, de lockdown bij op en we zijn helemaal niet meer blij. Maar je kunt een dag natuurlijk zo leuk maken als je zelf wilt. Dus hup, zet de schouders eronder, ga buiten een frisse neus halen. Misschien hoor je wel vogels fluiten en zie je bloemen in het gras. Hoe maak jij van Blue Monday een fijne dag?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen