Digitale informatieavond Mentorschap 6 februari 2023

Foto: ©Mentorschap/ANN

Blue Monday ligt inmiddels achter ons. Veel goede voornemens zijn rond die datum alweer gesneuveld, maar wellicht staat uw voornemen nog steeds overeind. Misschien heeft u zich voorgenomen u in 2023 meer in te zetten voor mensen om u heen of bent u van plan betekenisvol vrijwilligerswerk te doen.

Vrijwilliger worden?

Bent u geïnteresseerd in mensen, betrokken, betrouwbaar, kunt u opkomen voor een ander en heeft u een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heeft u nagedacht over wat u als vrijwilliger zou kunnen betekenen voor een ander? Dan is vrijwilligerswerk binnen Stichting Mentorschap misschien iets voor u.

Een mentor wordt wettelijk vertegenwoordiger van iemand die niet meer (goed) voor zichzelf kan opkomen rondom zaken als zorg en welzijn, wonen en dagbesteding. De mentor denkt mee bij zorgbeslissingen en helpt de cliënt grip te houden op zijn eigen keuzes.

Digitale informatieavond Mentorschap

Op 6 februari organiseert Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland een digitale informatieavond over Mentorschap. Tijdens deze bijeenkomst hoort u meer over mentorschap, de taken en bevoegdheden van een mentor en de werkwijze van Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Aanmelden voor deze informatieavond kan via [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen