IVN Bomen in de winter op 19 februari 2023

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Wandel met IVN Apeldoorn mee in het winterse Stadspark Berg en Bos en steek wat op van de natuur!

IVN Bomen in de winter op 19 februari 2023

Op de derde zondag van deze maand, 19 februari, geeft IVN Apeldoorn een excursie in Berg en Bos Vanaf 13 uur uur zijn de deelnemers welkom bij parkeerplaats hoek Lammertspad/Soerenseweg. Opgeven kan via de website: www.ivn-apeldoorn.nl bij natuuractiviteiten, o.v.v. Winterwandeling en het aantal deelnemers.

Winters thema

Er wordt uitgelegd hoe je in de winter bomen kunt herkennen nu ze hun blad hebben verloren en er wordt verteld wat er juist in de winter te zien is in het bos. Kinderen ( en volwassenen) kunnen op zoek gaan naar verschillende bomen ,knoppen en kegels. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, niet geschikt voor wandelwagens en rolstoelen. De kosten voor deze wandeling zijn € 2,- per persoon. Kinderen en IVN leden zijn gratis. Gaarne gepast en contant betalen.

Vaker wandelen?

Dit jaar staat er iedere derde weekend van de maand een wandeling op de IVN-agenda.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen