Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap 2023

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Zondagmiddag 12 maart heeft in Humphrey’s Café het 24e Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap plaats.

Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap 2023

Favoriet voor de titel is IM Mansur Hilmanov, die concurrentie te duchten heeft van Apeldoorner en meervoudig winnaar IM Merijn van Delft. Mede door meerdere ratingprijzen is het toernooi aantrekkelijk voor alle schakers: van ‘gewone’ clubspelers en huisschakers tot jeugdspelers.

Toernooinfo

Het toernooi in het café aan de Hoofdstraat 196 telt dertien ronden van vijf minuten bedenktijd per persoon per partij. Het duurt van 13.00 tot 17.30 uur. De eerste prijs is 150 euro. Publiek is welkom en de toegang is gratis.

Schaakstad Apeldoorn

Voor de organisatie van het toernooi tekent Schaakstad Apeldoorn. Nadere informatie en de deelnemerslijst staan op schaakstad-apeldoorn.nl/blog/toernooien/humphreys-snelschaaktoernooi/

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen