Allergenenwaarschuwing Jumbo Sneetjes Luxe Stol

Foto: ©Productwaarschuwing

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Jumbo Sneetjes Luxe Stol. Op een aantal verpakkingen zit een verkeerd etiket. De allergenen EI, MELK en NOTEN staan nu niet vermeld, maar zitten wel in het product. De allergenenwaarschuwing van Jumbo geldt voor verpakkingen Jumbo Sneetjes Luxe Stol met streepjescode 8718452701919 en lotcode 13126. De houdbaarheidsdatum op de verpakking is 13-4-2013.

En nu?

In dit product zijn de allergenen EI, MELK en NOTEN aanwezig. Omdat er een verkeerd etiket is geplakt op de verpakking staan deze allergenen niet vermeld. De Jumbo Sneetjes Luxe Stol is NIET GESCHIKT voor mensen met een allergie voor EI, MELK en/of NOTEN.

Als u dit product niet kunt eten vanwege een allergie voor EI, MELK en/of NOTEN, breng het product dan terug naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Consumenten zonder allergie voor ei, melk en noten kunnen het product gewoon eten.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht over de allergenenwaarschuwing van Jumbo voor Jumbo Sneetjes Luxe Stol? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161. Bron: Jumbo Supermarkten, 28 maart 2023

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen