Aangenaam, overwegend droog lenteweer

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De komende week wordt het aangenaam, overwegend droog lenteweer. De zon is regelmatig te zien, later in de week is een kleine kans op een bui.

Start met wolken en zon

Maandag schijnt de zon en zijn er stapelwolken. In de middag zijn er in het hele land stapelwolken afgewisseld met zon en kan lokaal een bui ontstaan. Het wordt 12 of 13 graden op de Wadden en 14 tot plaatselijk 16 graden in de rest van het land. Maandagavond verdwijnen de buien. Het wordt een frisse nacht met temperaturen tussen de 3 en 5 graden.

Dinsdag droog

Dinsdag is een droge dag, waarbij regelmatig de zon te zien is. De temperatuur stijgt naar 12 tot 15 graden. Woensdag wordt het iets warmer en zonniger. Wel trekken enkele wolkenvelden over het land. De temperatuur valt iets hoger uit met 14 graden in het noorden en 16, lokaal 17 graden in het zuiden. Donderdag is een overwegend bewolkte dag en is er kans op buien. Het wordt iets frisser met maxima tussen de 12 en 15 graden.

Mix en warmer

De dagen daarna hebben we een mix van zon en ook wat bewolking. De temperatuur stijgt naar 15 tot 19 graden en in het weekend kan het in het binnenland 20 graden worden. De kans op een enkele (onweers)bui neemt dan wel toe.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen