Oproep: wie wordt de nieuwe kinderburgemeester?

Foto: ©Gemeente Apeldoorn

Jolie is nog volop bezig met haar werk als kinderburgemeester van Apeldoorn. Toch starten we alvast de zoektocht naar een opvolger die in september 2023 het stokje van Jolie overneemt.

Oproep voor groep 6 en 7

Leerlingen uit groep 6 en 7 kunnen zich tot en met 10 mei als kandidaat aanmelden, door een filmpje van 30 seconden over zichzelf te maken. Alle basisscholen uit Apeldoorn hebben deze week een video-oproep van Jolie ontvangen, zodat de docenten hun leerlingen kunnen motiveren om mee te doen.  Alle informatie hierover vind je hieronder.

Wil jij kinderburgemeester worden? In deze video vertelt Jolie wat je daar voor moet doen.

 

Wat doet de kinderburgemeester?

Een greep uit het werk van kinderburgemeester Jolie: aftellen tijdens de jaarwisseling, stunten op een skatebaan, een interactief milieuplein openen in Malkenschoten, het startschot geven bij de Midwintermarathon, de dag van de democratie openen…

Ook volgend schooljaar staan er veel van dit soort activiteiten gepland, dus: kent u een kind dat graag de nieuwe kinderburgemeester wordt? Vertel dan over deze oproep!

Hoe meld je je aan?

Stuur ons:

  • je voor- en achternaam (alleen je voornaam komt op de website te staan)
  • een klein stukje over jezelf, bijv. wat je leuk vindt om te doen
  • de naam en plaats van jouw school
  • het 06-nummer van je ouder of verzorger
  • een leuke foto van jezelf (let op: deze moet ‘liggend’ zijn. Zie het voorbeeld.)
  • een video van maximaal 30 seconden waarin jij vertelt waarom jij kinderburgemeester van Apeldoorn wilt worden.

Laat je ouder/verzorger alles uiterlijk 10 mei naar dit telefoonnummer sturen: 06-18889233.

Door het contact te laten verlopen via een ouder/verzorger weet de gemeente dat je toestemming hebt om deel te nemen. Verdere communicatie over de aanmeldingen, top 3 en uiteindelijke winnaar verloopt tussen de gemeente en de ouder/verzorger.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen