Zomeravondwandeling Park Zuidbroek woensdagavond 5 juli

Foto: IVN

Zomeravondwandeling Park Zuidbroek woensdagavond 5 juli om 19.00 uur

Zomeravondwandeling park Zuidbroek

Ontdek op woensdagavond 5 juli het verrassende park Zuidbroek, het jongste park in Apeldoorn. Nadat de contouren van het park in 2014 gereed kwamen zorgt de natuur op onnavolgbare wijze voor verdere aankleding. In de zomer zijn de bermen en weides rijk aan wilde bloemen. In de rietkragen verblijven rietzangers. De zomeravondwandeling van een kleine 2 uur start om 19 uur.

Ecologische eyecatchers

Langs de route komen we ook een aantal ecologische aandachtspunten tegen zoals de tien Tiny Houses, een ecobosje, het zonnepanelen park en een wadi. Bijzonder is het natuurlijke kunstwerk, een bloemencirkel van wilde planten in de vorm van een drievoudige spiraal. Gezien de grote belangstelling in 2022 hebben we deze wandeling dit jaar weer op de agenda gezet. Voor IVN-leden is de wandeling gratis, aan niet leden vragen wij 2 euro per persoon.

Meelopen?

Opgave via: [email protected] o.v.v. Park Zuidbroek.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen