Midden begint als eerste regio aan zomervakantie

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Het schooljaar is voor de eerste kinderen voorbij. In het midden van het land begint de zomervakantie. Onder die regio vallen heel Zuid-Holland, grote delen van Gelderland en Utrecht en delen van Flevoland en Noord-Brabant.

Rest van Nederland

Sommige kinderen gaan vrijdag voor de laatste keer naar school, anderen hebben donderdag al de laatste schooldag gehad. Midden is dit jaar als eerste aan de beurt voor vakantie. Volgende week begint de zomervakantie in het zuiden van het land. Nog een week later zijn de kinderen in het noorden als laatste aan de beurt.

Weer naar school

Op 21 augustus is de vakantie voorbij en gaan de kinderen in regio Midden weer naar school. Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar in het zuiden en op 4 september in het noorden. Het bericht Midden begint als eerste regio aan zomervakantie verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen