StadsOase: Elke zondag van 9 juli t/m 20 augustus 2023 | Van Reekumplein 

Foto: Stadsoase

Op de zondagen van 9 juli t/m 20 augustus kunnen we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT.

Programma zondag 16 juli

Dit jaar geniet je wekelijks van verfrissende drankjes, lekker eten, kinderprogramma, silent disco’s én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek! Het programma wordt de komende tijd verder aangevuld, dus hou de websiteInstagram– en Facebookpagina van StadsOase goed in de gaten. Op naar de zomer! Openingstijden StadsOase: 14:00 – 22:00 uur. https://www.gigant.nl/nieuws/stadsoase/

Chef Defect, 15.00 – 15.45 uur

Chef Defect maakt van elke gelegenheid een feestje. Deze achtkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow, voor iedereen die helemaal uit z’n plaat wil gaan! De bandleden komen niet alleen uit de funk, maar ook uit de hiphop, bigband, metal, duistere triphop en fusion muziek. De verschillende muzikale achtergronden zijn op speelse wijze versmolten tot een funky brij van groovy ritmes, oprechte teksten, soulvolle vocalen en energieke melodieën.

KUENTA, 17.30 – 18.30 uur

Er zijn maar weinig bands die zoveel energie weten over te brengen als KUENTA. Met hun rauwe base orientated afro carribean dance music, krijgen ze iedereen op de dansvloer in beweging. Ze combineren de invloeden van hiphop en dancemuziek met de Caribische Tambú-muziek tot een unieke, dansbare mix vol hypnotiserende beats. Het Amsterdamse vijftal heeft zich al ruim bewezen als dé festivalact van de afgelopen jaren; zo stonden ze op festivals als Glastonbury, SXSW en Eurosonic Noorderslag.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen