Wereldwijde storing Whatsapp na klein uur opgelost

Foto: pixabay

Gebruikers van Whatsapp in Nederland en daarbuiten hadden woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te kampen met een storing. Daardoor konden ze geen berichten sturen.

Wereldwijde storing Whatsapp

Op de site allestoringen.nl werden een kleine 200.000 storingen gemeld. Kort voor 23.00 uur meldden de eerste gebruikers dat de dienst weer werkte. Meta, het moederbedrijf van WhatsApp en Facebook bevestigde kort daarna dat alle problemen waren opgelost.

De oorzaak van de storing is nog niet bekend. De Nederlandse tak van het bedrijf was niet bereikbaar voor een toelichting. Andere diensten van Meta zijn niet getroffen. Het bericht Wereldwijde storing Whatsapp na klein uur opgelost verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen