StadsOase zijn gezellige zondagen met een vol programma

Foto: ©Gigant

Op de zondagen van 9 juli t/m 20 augustus kunnen we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je wekelijks van verfrissende drankjes, lekker eten, kinderprogramma, silent disco’s én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Programma zondag 30 juli

Openingstijden StadsOase: 14:00 – 22:00 uur. https://www.gigant.nl/nieuws/stadsoase/

Melle Jutte, 15.00 – 15.45 uur

Indie R&B artiest Melle Jutte is een songwriter, producer en DJ uit Amsterdam. Zijn eclectische analoge geluid en soulvolle opzwepende harmonieën zijn sterk beïnvloed door hiphop en r&b, rechtstreeks uit het begin van de jaren 2000. n de afgelopen 2 jaar heeft Melle verschillende singles uitgebracht waaronder de meer recente releases Tell Me, Sides en Higher. In 2021 begon Melle Jutte zich ook te richten op het ontwikkelen van zijn liveshow. Met zijn band toerde hij door heel Nederland met Popronde en werd hij geselecteerd als 3voor12 Popronde Talent.

Banda Matatu, 17.30 – 18.30 uur

Matatu is een veelgebruikt woord om te verwijzen naar het openbaar vervoer in Oost-Afrika. “Je mist er een, je zult de volgende vangen”…Dat is Banda Matatu. De band speelt Afro-Caribische grooves die onder andere afrobeat, chakacha en afrojazz samensmelten. Twee trombones, trompet, mondharmonica, elektrische gitaar, basgitaar en drums vormen de belangrijkste opstelling van de band. Banda Matatu bestaat uit leden uit verschillende delen van de wereld.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen