Boni heet straks Nettorama

Foto: ©Nijkerk Nieuws

Supermarktketens Nettorama en Boni gaan fuseren. De twee ketens van discountsupermarkten gaan verder onder de naam Nettorama. Gezamenlijk hebben de bedrijven 83 winkels en 6800 medewerkers.

Nettorama

Nettorama komt uit Noord-Brabant en heeft daar ook zijn meeste winkels. De keten heeft ook vestigingen in Utrecht, Drenthe, Overijssel, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland.
Boni uit Nijkerk is juist vooral sterk in Utrecht en rond de Veluwe. Die keten heeft ook winkels in Flevoland, Zuid-Holland, Drenthe, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Fusie

De fusie gaat geen banen kosten in de winkels en distributiecentra. Op de hoofdkantoren zullen wel enkele banen verdwijnen. Het bericht Supermarktketens Nettorama en Boni gaan samen verder verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen