Man aangehouden voor bedreiging met mes in de Apenheul

Foto: ©Politie Nederland

Op donderdag 10 augustus rond 16.15 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer van een bedreiging in de Apenheul.

Bedreiging met mes

Daar zou een man met een flink mes hebben gedreigd. Door aanwijzingen van medewerkers van het park kon de man, 28-jaar uit Vlissingen, snel door de gealarmeerde agenten worden aanhouden.  Het betreffende mes troffen de agenten aan en is in beslag genomen.  Niemand raakte gewond.

Kind mee

Zijn kind, dat bij de verdachte aanwezig was, is overgedragen aan het eigen zorgkader.
Vanmiddag wordt getoetst of de man in verzekering wordt gesteld. De persoon die door de verdachte werd bedreigd doet vanmiddag aangifte De politie onderzoekt uiteraard  wat de aanleiding is geweest voor dit incident.

Meer info

Uit verklaringen blijkt dat het donderdag 10 augustus erg druk was in het park. Mochten er bezoekers zijn geweest die het incident hebben gezien of de situatie hebben gefilmd dan wil het rechercheteam dat dit incident onderzoekt graag met hen in contact komen!
Dat kan door het tipformulier op de site van de politie in te vullen of te bellen met 0900-8844.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen