Goedemorgen, het is vandaag woensdag 20 september

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Door Sam Fish – Smartphones, tablets, laptops en het internet. We zijn allemaal verbonden met elkaar. En dat is precies waar deze dag over gaat.

Digitale Communicatie

Het is vandaag namelijk de dag van de digitale communicatie. Een berichtje via Facebook of Instagram en een WhatsAppbericht. Zelfs de artikelen op deze website! Het is allemaal digitale communicatie. Het bestaat nog niet heel erg lang, maar dat het binnenkort zou verdwijnen is niet waarschijnlijk. Maar hoe kunnen we deze digitale communicatie beter benutten? Dat wordt uitgevogeld op de dag van de digitale communicatie.

Jaarlijks congres

Dat hoeven we niet zelf te doen. Elk jaar is er op 20 september een congres dag in Antwerpen. Er worden lezingen gehouden en workshops gedaan. En er wordt zelfs een prijs uitgereikt aan een ‘inspirerend project van een lokale overheid’.

Wat is jouw favoriete digitale communicatiemiddel? En waar zou je zijn zonder al die online mogelijkheden?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen