Kerkproeverij in zeker 20 Apeldoornse kerken

Foto: ©Kerkproeverij

Zeker 20 kerken in Apeldoorn openen op zaterdag 7 en zondag 8 oktober hun deuren voor belangstellenden. De zogenaamde kerkproeverij is een initiatief dat enkele jaren geleden in Nederland werd geïntroduceerd.

Kerkproeverij

Uiteraard zijn de kerken wekelijks open voor iedereen, maar tijdens de twee dagen in oktober zijn belangstellenden extra welkom om een kijkje te nemen tijdens de diensten. Op deze manier kunnen mensen kennis maken met het evangelie van Jezus Christus. Gemeenteleden worden uitgenodigd hun buren, vrienden, kennissen en collega’s een keer mee te vragen om naar de kerk te gaan. In de kerk is immers plek voor iedereen.

Meer info

Organisator Geri van As van het Apeldoorns Evangelisatie Overleg: “Je kunt zomaar een kerk binnenlopen. Je hebt geen ticket nodig of je vooraf aan te melden. We zien ernaar uit weer vele nieuwe gezichten te zien.” Speciaal voor kerkproeverij is de website www.kerkproeverij-apeldoorn.nl beschikbaar. Daar is meer informatie te vinden over de deelnemende kerk

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen