112

Diefstal iPad uit auto – Deventerstraat – Apeldoorn

Foto: Bureau GLD

Aan de Deventerstraat in Apeldoorn stal een man een iPad uit een auto. Herken jij deze man? Tip ons!

Omschrijving

De man fietste over het fietspad aan de Deventerstraat, stapte af en zette zijn fiets neer. Vervolgens liep hij bellend langs één van de auto’s die hij voorbijgefietst was. Hij opende het portier van de auto, griste de tablet eruit en liep snel weg. Na de diefstal heeft de gestolen iPad nog een signaal gegeven in de omgeving van het Majellapark in Utrecht om daarna uit te gaan.

Herken jij deze (jonge)man? Laat het ons weten!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Wil je liever anoniem je informatie doorgeven, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Tips en Tricks

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Video

https://youtu.be/O22ejwH0vDs

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen