112

Diefstal ebikes aan de Brinklaan

Foto: ©Politie.nl

Aan de Brinklaan in Apeldoorn stalen twee mannen twee elektrische fietsen. Weet jij wie deze mannen zijn? Neem dan contact met ons op.

Omschrijving diefstal

De elektrische fietsen stonden geparkeerd in de achtertuin van een horecagelegenheid. Ze werden gebruikt om bestellingen te bezorgen. Rond 20.30 uur liep een man de tuin binnen. Na even te hebben rondgekeken, ging hij er vandoor met één van de fietsen. Zo’n twintig minuten later volgde een andere man; hij nam de tweede fiets mee. De diefstallen betekenden voor de horecagelegenheid een flinke financiële strop en veroorzaakten praktische problemen.

Over de fietsen

Het gaat om een (mat) blauwe GTS Nobel Fatbike 82cm met franenummer FR20HZ4970081 (ter waarde van zo’n 2.400 euro) en een zwarte GTS Nobel met franenummer FR20HZ32380262 (ter waarde van zo’n 2.200 euro). Tijdens de diefstal waren zowel voor- als achterop de fiets bakken bevestigd, bedoeld om de bestellingen in te vervoeren.

Vragen

  • Herken jij de fietsendieven?
  • Heb jij de fietsen ergens gezien of te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Tips en info

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Video

https://youtu.be/lb0q-8PZSRU

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen