Nieuw Apeldoorns business event verrast Apeldoorn

Foto: ©business Wonderland

Nog een paar dagen tot eerste editie van Business in Wonderland. Ruim 90% van de kaarten zijn al verkocht. Op donderdagavond 29 februari is de eerste editie van een nieuw business event in Apeldoorn. Een compleet ander business event dan gebruikelijk in Apeldoorn. Apeldoorn keek even de kat uit de boom, maar met het vertrouwen van de gemeente Apeldoorn en veel bedrijven en business clubs is het event bijna uitverkocht.

Business Event bijzonder initiatief

Het initiatief is ontstaan uit een idee van Kim Sijtsema van SeeYou@Apeldoorn en Frank Huibers van de BC055. Er zijn meer dan 100 businessclubs en ondernemingsverenigingen in Apeldoorn. Maar wie brengt deze clubs samen? Hoe kunnen we nog meer Apeldoornse ondernemers aan elkaar verbinden en laten ondernemen. Het idee leefde al voor corona maar kwam even stil te liggen. In september 2022 werd het idee weer opgepakt en werden er snel meerdere bestuursleden met elke een eigen specialisme bij betrokken en ook vond de organisatie direct de steun van twee hoofdsponsoren Autohopper en Mulder Connect. Ook de gemeente zegde steun toe waardoor het evenement op 29 februari kan doorgaan. En dat alles op basis van een goed idee en twee mysterieuze filmpjes. Met dank aan meerdere sponsoren en een goede ticketverkoop kunnen we goed uitpakken en de ondernemers deze avond verwonderen.

Geen gewone netwerkavond

Het wordt geen gewone netwerkavond, waarbij je alleen met degenen naast je even kennis gaat maken. Het wordt ook geen event, waarbij je alleen met je zakenrelaties los gaat op de dansvloer. Het wordt een netwerkavond, omlijst met elementen uit de film Alice in Wonderland. De ondernemers worden verwonderd, dit begint al bij de binnenkomst. Maar ook gedurende avond zijn er meerdere verwonderingen. Je wordt uitgedaagd met laagdrempelige opdrachten om kennis te maken met een groot aantal Apeldoornse ondernemers. Maar ook nog even verder kennis kunt maken met elkaar tijdens de afsluiting op en rond de dansvloer.

Wethouder ook van de partij

Ook de nieuwe wethouder Economische Zaken is aanwezig op deze avond en ondersteunt dit verwonderlijke initiatief. De verbinding van de Apeldoornse ondernemers en de Apeldoornse businessclubs is een belangrijke beweging in het economisch sterker maken van de buitengewoon groene gemeente Apeldoorn.

Culturele samenwerking

Naast de ondersteuning van sponsoren, gemeente en businessclubs leveren ook diverse theatergroepen uit Apeldoorn een bijdrage. “Hoe en wat, dat gaan we natuurlijk niet verklappen, dat is het mysterieuze, waarmee we iedereen ook de afgelopen maanden nieuwsgierig hebben gemaakt naar dit event“ zegt FrankHuibers ASK-theater, Musicalgroep Colours, Muziektheater Apeldoorn en Circus Apeldoorn leveren een bijdrage aan dit event. Naast de verbinding tussen de ondernemers is daarmee ook een verbinding gelegd tussen deze culturele groepen.

Organisatie

De organisatie van Business in Wonderland is in handen van Stichting Business in Apeldoorn. Het bestuur bestaat uit: Martine van der Horst (De Blije Klantfabriek), Frank Huibers (Makelaarsland/BC055), Karin Beumer (Het Regelbureau), Charel van den Hul (Event-jes), Clemens Beneder (Merkbaar) en Kim Sijtsema (SeeYou@Apeldoorn).

Meer info

Meer informatie over het event staat op www.businessinwonderland.nl. 29 februari vanaf 19:00 uur Orpheus Apeldoorn.

business

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen