Overleden man na steekincident in Beekbergen

Foto: ©Luciano de Graaf / LDGFotografie

De politie bevestigde maandagavond het overlijden van een slachtoffer betrokken bij een steekincident op een vakantiepark in Beekbergen.

Overleden na steekincident

Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Beekbergen, liep verwondingen op tijdens een steekpartij in de nacht van zondag op maandag op hetzelfde park. In die bewuste nacht werden twee mensen in een chalet gestoken, waarna de verdachte het terrein ontvluchtte. De vermoedelijke dader werd later op het park gearresteerd, verdacht van mishandeling en is voor verder onderzoek door de recherche meegenomen.

Derde gewonde

Een aanvullende melding in dit dossier betreft een 22-jarige man, eveneens uit Beekbergen, die ook verwondingen opliep. Hij had een hoofdwond en zocht zelfstandig medische hulp in een ziekenhuis.

steekincidentsteekincident

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen