Baby/Peuter zwemweek bij AquaActief

Foto:

Deze week gaan we samen met de ouders (dus ook de ouders met kinderen die normaal alleen zwemmen!!) het water in en behandelen de voor- en nadelen van drijfmiddelen. Een hele leerzame les.

Oefenen met drijfmiddelen

In de maand april organiseren wij een speciale SamenOpZwemles waarin wij de zin en onzin behandelen van diverse drijfmiddelen. Dit is voor ALLE kinderen die bij ons zwemmen in de baby/peuter groep van 0 tot 4 jaar! Tijdens deze les mag per kind één persoon vanaf 16 jaar een hele zwemles met je meezwemmen. De exacte datum maken wij bekend via onze nieuwsbrief, de website, Facebook en Instagram! In deze les hebben we verschillende drijfmiddelen tot onze beschikking die u uitgebreid kunt testen. U ervaart hierdoor samen met uw kind wat deze met uw kind doen. Ook de veiligheid van de diverse drijfmiddelen komen aan bod. Na afloop krijgt een overzicht mee van alle producten die bewaard kan worden in de AquaActief map.

Onderwater shoot

We sluiten deze week op zondag 14 april af met een geweldige en bijzondere onderwater fotoshoot! Wat is er nu mooier dan een unieke, haarscherpe onderwater foto te hebben van je kind? De shoot wordt gehouden in ondiep water. Wil jij ook zo’n mooie foto? Inschrijven kan alleen via onze webshop voor 1 ouder + 1 kind.

1 foto = 15€

2 foto’s = 27€

3 foto’s = 40€

Vanaf de 4e foto 10€ per stuk.

De foto’s worden verstuurd in een digitaal bestand met een hoge resolutie. Zo kun je er ook een mooie muurversiering van laten maken. Neem eens een kijkje op de website van de fotograaf Erika Antoniazzo: www.wetpics.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen