Brandweer kan brandende auto niet meer redden

Foto: ©LDG Fotografie

Een harde knal gevolgd door een oranje gloed. Bewoners van de Koperslagersdonk maakte dat dinsdagavond mee. Al snel bleek dat er een geparkeerde auto in brand was gestoken.

Explosie

Even voor 23.00 uur horen bewoners van de Koperslagersdonk een harde knal, als zij gaan kijken zien zij een oranje gloed wat al snel een autobrand blijkt te wezen. De brandweer wordt gebeld maar bij aankomst van de brandweer slaan de vlammen al meters uit de achteruit van de geparkeerde auto. De brandweerlieden wisten te voorkomen dat de vlammen zich verder verspreiden maar desondanks kan de auto als verloren worden beschouwd.

Mogelijk brandstichting

Eén opvallend detail is dat de brand begonnen is in de achterzijde van de auto. Aan de kant waar de vlammen uit het raam sloegen, zat een soort ducktape. De politie gaat uit van brandstichting, mede omdat er verdachte goederen zijn aangetroffen rondom de auto, waaronder een handschoen. De auto is door de politie met linten afgezet. Forensisch rechercheurs gaan morgen in de loop van de ochtend verder onderzoek doen naar de autobrand.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen