Uniek concert in de Schildkerk Rijssen

Foto:

Op vrijdagavond 3 mei Is de Grote kerk te Apeldoorn het decor voor een indrukwekkend concert van het Oeral Kozakkenkoor. De zangers komen uit Den Haag en wijde omgeving. Tijdens werktijd zijn ze politieagent, bakker, accountant, slager, buschauffeur, salesmanager of automonteur. Maar éénmaal per week tijdens repetities en natuurlijk bij de optredens transformeren ze in stoere kozakken die de mooiste Slavische liederen zingen, met prachtige solo’s van tenoren en baritons.

Medewerking

Muzikale medewerking wordt verleend door ‘At Once’, het muzikale Urker zangtrio bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn. De mannen combineren Klassieke gospels met speciaal voor de groep geschreven stukken. Afwisseling, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen kunnen bezoekers van hen verwachten. Daarnaast zal de bekende virtuoze pianist Jan Lenselink met zijn eigen trio, bestaande uit piano, contrabas en slagwerk van zich laten horen. Zangeres Tenira Sturm en Ensemble Uzory (met typische instrumenten uit o.a. Oekraïne) maken dit concert compleet en zorgen samen met de andere musici voor een spectaculaire avond.

Meer info

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €10 en kinderen t/m 12 jaar betalen €5. Een gezinskaart kost €20. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen