Ernstig verkeersongeval zorgt voor inzet traumahelikopter

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Een ernstig verkeersongeval vond vrijdagmiddag plaats op de Kanaalstraat in Apeldoorn, waarbij een fietser zware verwondingen opliep.

Ongeval

Het incident, waarvan de precieze oorzaak nog onduidelijk is, resulteerde in de fietser die ernstig letsel opliep na een val. Kort na 14:00 uur ontvingen de hulpdiensten melding van het ongeval. Bij aankomst hebben twee ambulanceteams de eerste zorg overgenomen van omstanders. Gezien de ernst van de verwondingen werd er een traumahelikopter opgeroepen. De ambulances verplaatsten zich naar een ontmoetingspunt met de traumahelikopter, waar een arts aan boord ging van een van de ambulances. Deze reed daarna met hoge urgentie naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van de val van de man blijft onbekend.

Oorzaak

Getuigen verklaren dat de fietser in botsing kwam met een auto, al heeft de politie deze informatie nog niet bevestigd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen