Terugroepactie Badmintonsets A.I. & E

Foto:

Leverancier A.I.&E. is een terugroepactie gestart voor een aantal badmintonsets. In de verpakking, tevens draagtas, zit te veel cadmium. Een te grote hoeveelheid cadmium is schadelijk voor de gezondheid.

Terugroepactie Badmintonsets A.I. & E

Leverancier A.I.&E. is een terugroepactie gestart voor een aantal badmintonsets. In de verpakking, tevens draagtas, zit te veel cadmium. Een te grote hoeveelheid cadmium is schadelijk voor de gezondheid. Deze terugroepactie van A.I.&E. betreft de badmintonsets met barcode 8711252 41394 5 en met batchcodes 2090085 en 2097370. Deze badmintonsets zijn verkocht vanaf januari 2023. In de draagtas van deze sets zit te veel cadmium. Dit cadmium kan in het lichaam terecht komen, en te veel cadmium is schadelijk voor de gezondheid.

En nu?

Als u de genoemde badmintonset heeft, gebruik deze dan niet meer, maar breng deze terug naar de winkel waar u hem heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Let op: In april 2024 riep A.I.&E. een andere badmintonset terug vanwege een te hoog gehalte aan cadmium. Lees deze terugroepactie op onze site via deze link. Voor meer informatie over de terugroepactie van deze badmintonsets kunt u contact opnemen met de leverancier via telefoonnummer 040 – 250 11 11. Bron: EDCO, 6 mei 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen