Terugroepactie Albert Heijn Filet Americain en Duitse Biefstuk

Foto: ©Productwaarschuwing

Supermarktketen  Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor 3 soorten  AH Filet Américain  en Duitse Biefstuk. In de producten kan een microbiologische besmetting aanwezig zijn. Het eten van deze producten kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wat is er aan de hand?

De terugroepactie van  Albert Heijn geldt voor de volgende 4 producten:

  • AH Filet Américain met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Filet Américain mager met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Filet Américain met peper met houdbaarheidsdatum 31/05/2024
  • AH Duitse Biefstuk met houdbaarheidsdatum 28/05/2024

In deze producten kan een microbiologische besmetting aanwezig zijn. Het eten van deze producten is daardoor schadelijk voor de gezondheid. Dat geldt niet alleen, maar wel met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

En nu?

Als u deze producten (nog, red.) heeft, eet deze dan niet op. Breng ze terug naar een filiaal van  Albert Heijn, en u krijgt het aankoopbedrag vergoed. Consumenten die deze producten online hebben gekocht kunnen dit formulier van Albert Heijn invullen. Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van  Albert Heijn. De contactmogelijkheden vindt u op www.ah.nl/klantenservice. Bron: Albert Heijn, 31 mei 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen