Zwemvierdaagse Apeldoorn: Sportief zwemfeest voor jong en oud

Foto: ©aquaactief

Van 1 tot en met 5 juli 2024 wordt in Apeldoorn de 51e editie van de Zwemvierdaagse georganiseerd. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in het Boschbad en belooft wederom een groot succes te worden. Zwemliefhebbers van alle leeftijden, mits in het bezit van een zwemdiploma A, kunnen deelnemen en genieten van vier dagen vol zwemplezier en activiteiten.

Wat is de Zwemvierdaagse?

De Zwemvierdaagse is een sportief evenement waarbij deelnemers vier dagen achtereen een bepaalde afstand zwemmen. Dit kan 250, 500 of 1000 meter zijn, afhankelijk van hun eigen keuze. Elke avond tussen 19:00 en 20:30 uur kunnen deelnemers hun baantjes trekken in het Boschbad. Het doel is om mensen te motiveren om te bewegen en plezier te hebben in het water, ongeacht hun leeftijd of niveau. De Zwemvierdaagse in Apeldoorn is inmiddels een begrip en trekt jaarlijks vele zwemmers.

Activiteiten en gezelligheid

Naast het zwemmen worden er tijdens de Zwemvierdaagse tal van activiteiten georganiseerd. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer rondom het evenement. Er is muziek, er zijn diverse stands met lekkernijen en er zijn spelletjes voor de kinderen. Deelnemers kunnen, naast het zwemmen, genieten van deze extra activiteiten, wat het evenement tot een gezellig samenzijn maakt voor het hele gezin. Het is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen actief bezig te zijn. AquaActief zwemschool zal ook weer aanwezig zijn met een aantal leuke workshops.

Praktische informatie

De Zwemvierdaagse Apeldoorn vindt plaats van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli 2024 in het Boschbad. De deelnamekosten variëren, maar het is mogelijk om kaarten te kopen vanaf 1 juni. Dit kan online, via voorverkoopadressen, of aan de kassa van het Boschbad. Het is aan te raden om op tijd kaarten te kopen om zeker te zijn van deelname. Vergeet niet je zwemdiploma mee te nemen als bewijs van je zwemvaardigheid. De organisatie zorgt voor de veiligheid en begeleiding van de zwemmers, zodat iedereen met een gerust hart kan deelnemen.

Zwem4daagseapeldoorn.nl

De Zwemvierdaagse Apeldoorn is een prachtig evenement voor zowel jong als oud. Het combineert sportiviteit met gezelligheid en biedt een unieke ervaring voor iedereen die van zwemmen houdt. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de leukste evenementen van het jaar in Apeldoorn! Meer informatie vind je op de website van Zwemvierdaagse Apeldoorn​ (Uit In Apeldoorn)​.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen