Studiekring in De Dreven zoekt kennis

aug 29 2016, 10:49 Nieuws
studiekring stimenz
Afgelopen maand is in ontmoetingscentrum De Dreven een nieuwe studiekring gestart. De studiekring is een groep van senioren, die elke twee weken bij elkaar komt om te praten over uiteenlopende onderwerpen. De kring is nog op zoek naar extra leden, die het interessant vinden om kennis uit te wisselen.

Studiekring van 10 tot 15 senioren

Een kring is een groep van 10 tot 15 senioren, die regelmatig bijeenkomsten houden van ongeveer 2 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt gestart met een ‘rondje actualiteiten’ waarin iedere deelnemers iets vertelt over wat hem of haar afgelopen periode heeft geraakt. Vervolgens wordt door een van de kringleden een onderwerp gepresenteerd, waar met de groep over gesproken wordt. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die men met een ander wilt delen.

Verdieping, ontdekken en uitwisselen van ideeën en meningen

De studiekring is geschikt voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Het doel is op de hoogte te blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook het delen van ideeën en meningen met anderen.

Waar, wanneer en kosten

Heeft u interesse? Kom eens kijken! De studiekring komt elke woensdag in de oneven weken bij elkaar van 14:00 tot 16:00 uur in ontmoetingscentrum De Dreven (Imkersplaats 38). De kosten bedragen 2 euro per keer, inclusief koffie en thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joannie Kooyman, sociaal cultureel werker bij Stimenz, via telefoonnummer 06-22905585 of per e-mail via [email protected] .
Meer weten over deze en andere activiteiten in de buurt? Kijk op www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl .