Terugroepactie Al’Fez Tahini Natural sesampasta

jul 06 , 15:07 Nieuws
recall alfez natural tahini productfoto
Leverancier Pietercil Barends BV waarschuwt dat in de Tahini Natural sesampasta van het merk Al’Fez de schadelijke Salmonella-bacterie kan zitten.

Wat is er?

De terugroepactie betreft de Al’Fez Tahini Natural pot 160 gram met streepjescode 5010338300890 en THT-datum 07-2025. Dit product is verkocht bij Boon’s Markt en Jumbo. In de genoemde sesampasta kan de schadelijke Salmonella-bacterie zitten. Als u deze sesampasta eet, dan is er groot risico dat u ziek wordt. Dat gevaar is nog groter voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen.

En nu?

Eet de tahini uit deze pot niet op. Breng het product terug naar de winkel waar u het heeft gekocht en vraag het aankoopbedrag terug. Bron: NVWA, Jumbo, Boon’s Markt, 6 juli 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.