Terugroepactie Your Organic Nature Aardbeien Fruitbeleg

jun 27 , 20:42 Nieuws
download 4
Ekoplaza en Udea roepen potten Your Organic Nature Aardbeien Fruitbeleg terug. In de potten kunnen stukjes glas zitten.

Terugroepactie

De terugroepactie van Udea en Ekoplaza betreft de Your Organic Nature Aardbeien Fruitbeleg in voordeelpot met houdbaarheidsdatum 01-2026. In deze potten kunnen stukjes glas zitten, en in enkele potten zijn ook stukken glas gevonden. Dit aardbeien fruitbeleg is daardoor niet geschikt voor consumptie. Er is risico op (ernstig) inwendig letsel.

En nu?

Eet het aardbeien fruitbeleg van Your Organic Nature dus niet als u een voordeelpot heeft met houdbaarheidsdatum 01-2026. Breng het product terug naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ekoplaza via [email protected] . Bron: Ekoplaza, Udea, 27 juni 2024.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.