Zomerfeest Ugchelen verbindt beachvolleyballer-liefhebbers

jul 09 , 5:20 Nieuws
beachvolleybal
Het Zomerfeest Ugchelen stond 7 juli volledig in het teken van beachvolleybal. 200 bezoekers kwamen af op de dorpen- en bedrijventeams die het tegen elkaar opnamen in het zand. Team Uddel ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Beachvolleyballer

De beachvolleybalactiviteiten die waren uitgestald op het terrein van voetbalvereniging Albatross zijn onderdeel van de aanloop naar het EK beachvolleybal in augustus. Apeldoorn is speelstad met wedstrijden op het Marktplein. In Ugchelen sloegen maar liefst 55 spelers verdeeld over 11 teams hun beste Apeldoornse service. De teams die bestonden uit dorpen, bedrijven of families kregen allemaal een naam van een dorp uit de gemeente Apeldoorn. Team Uddel won de wisselbeker en tickets voor het EK beachvolleybal van 13 tot en met 16 augustus. Tussen de wedstrijden door gaf Niels Lipke, volleyballer bij Draisma Dynamo, volleybalclinics aan kinderen. Daarnaast gaven topvolleybal-spelers demonstratiewedstrijden.

EK beachvolleybal in Apeldoorn

Bent u benieuwd naar het programma en de andere activiteiten? Meer informatie vindt u op de webpagina EK Beachvolleybal van Uit in Apeldoorn .

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.