Justin Sombroek zoekt nieuwe uitdaging

Foto: Dynamo Draisma

In navolging van trainer/coach Bas Hellinga heeft ook Justin Sombroek besloten Draisma Dynamo na afloop van het huidige seizoen te verlaten. De 39-jarige assistent-trainer vindt de tijd rijp om voor zichzelf een nieuwe uitdaging te zoeken in het volleybal. “Voor mij is dit een mooi moment om te kijken wat er op mijn pad komt.”

3 jaar technische staf

Sinds 2015 maakte de als bewegingsagoog bij ’s Heeren Loo werkzame oud-international deel uit van de technische staf van de hoofdmacht van Draisma Dynamo. “Ik heb drie jaar lang heel fijn met Bas samengewerkt. Ik sta open voor alles”, zegt Sombroek de Draisma Dynamo Arena met mooie herinneringen achter zich te laten. “Ik heb het prima naar mijn zin gehad.” 

Zowel speler als trainer

Sombroek droeg als speler vanaf 1998 vier seizoenen achtereen het shirt van – toen nog – Piet Zoomers/D. In deze succesvolle periode speelde de passer/loper een belangrijke rol bij het veroveren van twee landstitels, twee nationale bekers en twee Super Cups. Als trainer leidde Sombroek het Heren2-team van SV Dynamo twee keer naar het kampioenschap in de eerste divisie.

Succes!

Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo dankt Justin Sombroek voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe bij een volgende halte van zijn trainersloopbaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen