Freek de Weijer nog niet klaar bij Draisma Dynamo

Foto: Draisma Dynamo/Wout van Zoeren

Het samenstellen van een kampioenswaardige selectie voor het seizoen 2020-2021 krijgt steeds meer vorm. Met de contractverlenging van Freek de Weijer is de Stichting Topvolleybal Dynamo er opnieuw in geslaagd één van de steunpilaren van het team te behouden.

Freek de Weijer: “Niet met lege handen”

De 24-jarige aanvoerder is naar eigen zeggen nog niet klaar bij Draisma Dynamo. De Weijer heeft er nooit een geheim van gemaakt zijn sportieve grenzen te willen verleggen naar het buitenland. De spelverdeler wil echter niet met lege handen vertrekken. Na het abrupte einde van het huidige volleybaljaar wil de kapitein in het nieuwe seizoen met Draisma Dynamo’s vlaggenschip met nóg meer vastberadenheid koers zetten naar de hoofdprijs.

Afmaken

De student commerciële economie/sportmarketing heeft zijn doelen zowel binnen als buiten de lijnen duidelijk voor ogen. “We hebben nog iets af te maken wat ons dit jaar helaas niet is gelukt. Na een tussenpauze van twee jaar begin ik aan mijn vijfde seizoen voor Draisma Dynamo. Het spreekt mij erg aan om voor de prijzen te spelen bij een club die altijd het beste nastreeft. Ik ben erg blij dat ik nog een jaar voor Draisma Dynamo kan spelen. Naast het behalen van prijzen wil ik komend jaar het volleyballen combineren met het voltooien van mijn studie. Ik begin aan mijn zesde jaar, het wordt tijd om het af te ronden.”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen