Rose Nijkamp blijft maar tenniswedstrijden en toernooien winnen

Foto: ©Eigen foto

Rose Nijkamp blijft maar winnen dit seizoen. De 15-jarige Apeldoornse speelster bereikte deze week haar 3e finale Tennis Europe op de gravel banen van ZTK Tennisclub Maribor door in halve finale met 6-1 6-0 te winnen van de Tsjechische Sara Mlenska.

1e plek

Door het bereiken van de eindstrijd in de Sloveense Maribor versterkt de 15-jarige Rose haar 1e plek in de Race naar de Europese Masters in Monte Carlo  en komt weer terug in TOP 50 op de Internationale list t/m 16 jaar. Bij de Masters in Monte Carlo kwalificeren zich de beste 8 speelsters van de internationale tour U16 jaar.

Internationale wedstrijden

In maart pakte Rose nog de titel in Istanbul. In april werd ook finale in Pancevo (Servie). En deze week werd weer finale in Slovenië. Om deze week de titel van het J2 Grawe Open Tennis Europe binnen te pakken diende Rose in de eindstrijd zien af te rekenen met de 16-jarige Italiaanse Greta Greco Lucchini. Na een strijd van 2 uur moest Rose haar meerdere erkennen in de Italiaanse met 5-7 4-6. In de dubbel haalde ze samen met haar gelegenheid Slovaakse partner Tara Sramkova de halve finale. Het tweetal was in de  halve finale met 6-3 5-7 6-10 niet opgewassen tegen de Tsjechische duo Koprivova/Sucha.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen